Cat Esp

CENTRE MÈDIC ESTÈTIC PILO

C. El Torrent, 26 08302 MATARÓ
93-756-23-52

Centre Mèdic Estètic PILOAl Centre Mèdic Estètic, TU ets el més important.
La teva salut i el desig de sentir-te ben amb tu mateix/a és el lema de la nostra atenció personalitzada. Per això posem a les teves mans una nova idea d'estètica personal.

La Missió:
Posar a l'abast de tots els tractaments mèdic-estètics facials i corporals més eficaços amb resultats altament satisfactoris.

La Visió:
Ajudar a totes aquelles persones que desitgin sentir-se millor aconsegueixo mateixos millorant la seva imatge de forma natural.

Cada persona és única i cada tractament també.
En els últims anys l'augment de persones que desitgen millorar la seva imatge ha impulsat l'avanç de les tècniques i de la tecnologia aplicada a l'estètica. Avui, a PILO, comptem amb uns tractaments que proporcionen uns resultats immediats i duradors. La combinació d'aquests tractaments eficaços amb una millora en els hàbits quotidians, permeten obtenir resultats naturals i equilibrats.

A Centre Mèdic Estètic PILO t'assessorem i oferim els tractaments mèdic-estètics a mesura de les teves necessitats, sense cap compromís.


El nostre Concepte de Bellesa:

Des que comencem la nostra marxa, diversos conceptes han guiat els nostres passos: innovació, honestedat, eficàcia, tracte exquisit i cerca de la bellesa natural i encara avui seguim fidelment aquesta filosofia que tants moments d'èxit ens ha proporcionat i ha convertit al nostre centre en un centre de referència i recomanat pels més exigents.

El nostre objectiu i la filosofia del nostre centre és resoldre problemes estètics per ressaltar la bellesa de cada persona, homes i dones, amb naturalitat i sense artificis, però no ens hem d'oblidar que el nostre principal objectiu és prevenir l'aparició d'aquests problemes.

Per aconseguir aquest objectiu hem desenvolupat un mètode de treball propi a la recerca de la innovació, l'eficàcia i la qualitat en tots els tractaments que oferim; consisteix en una aposta per la bellesa integral de la mà dels millors professionals.

Per això, el nostre protocol de treball sempre comença amb un diagnòstic minuciós en el qual valorem tots i cadascun dels aspectes del rostre o la figura que podem millorar o tractar de forma preventiva. Una vegada analitzats totes les dades, dissenyem i aconsellem un programa integral que inclou tots els tractaments que necessita cada persona.

Serveis

*NUTRICIÓ


Dietes Personalitzades


*MEDICINA ESTÈTICA


Mesoteràpia


Homeopatía


Tractaments de Botox i Àcid Hialurònic


Tractaments anti-edat


Vitamines Facials


*ACUPUNTURA


*AURICULOTERÀPIA


Tractament del Dolor I la Obesitat


Tractament de l’ansietat


Tractament per deixar de fumar


*PEELINGS QUÍMICS


*TRACTAMENTS CORPORALS I FACIALS


*DEPILACIONS CERA


*DEPILACIONS LÀSER


*MANICURES I PEDICURES


*MASSATGES CORPORALS


*QUIROMASSATGES


*REFLEXOLOGÍA PODAL


*PRESOTERÀPIA


*RADIOFREQUÈNCIA FACIAL I CORPORAL


 

Productes

Marques