Cat Esp

BeCREATIVE

c. Pujol, 5 08301 Mataró
934567147

Som una empresa amb una llarga trajectòria empresarial, al sector de la joguina i hobby, fabriquem trens elèctrics en miniatura per a col·leccionistes sota la nostra pròpia marca MABAR TREN.BECREATIVE de recent creació, es va inaugurar al desembre de 2019, pertanyent a el grup Mabar Tren dedicada a la venda de joguines i jocs educatius i creatius. Amb un espai showroom perquè els infants puguin experimentar per si mateixos amb cadascun dels nostres productes.Realitzem jornades de presentació de productes per a tota la família periòdicament, els  anunciem puntualment a través de les xarxes socials.Servei de venda online.

Serveis

BECREATIVE t'ajuda a triar la millor joguina per estimular el desenvolupament del teu nen. Som conscients de el paper que exerceixen els jocs i joguines en l'aprenentatge dels nostres infants pel que assessorem als adults a que triïn la millor joguina en cada etapa de creixement.


Atenem a la nostra botiga o a través de xarxes socials.


MABAR TREN com a experts en modelisme ferroviari t'assessorem en la construcció de la teva maqueta. Els divendres i dissabtes fem venda directa a el públic en el nostre Showroom.

Productes