Cat Esp

OSTEOPATIA MATARÓ

Tetuan, 4 08302 MATARÓ
6699419691

Em dic Xavier Guilemany Castilla, Osteòpata DO i Fisioterapeuta col·legiat núm. 4600. Fa 20 anys  que estic sanant a pacients amb les meves mans. Les utilitzo com a eina terapèutica primària per trobar la Salut del pacient i el seu camí terapèutic. Al febrer de 2012 vaig obrir les portes d’Osteopatia Mataró amb el propòsit de donar a conèixer a la població del Maresme aquesta meravellosa manera per restablir la salut que és l’Osteopatia.


Em considero un afortunat al acompanyar a les persones en el seu camí de sanació d’una forma integral i holística. Inquiet, jovial i entusiasta. Estimo la natura, l’esport i la música. Però per sobre de totes les coses sempre m’ha meravellat l’estudi de la Vida en general. Com es forma tot? D’on venim? I aquest tipus de preguntes des de petit sempre en la meva ment.


Amb 19 anys m’encarregava del departament d’Urgències de Laboratori de l’Hospital de Mataró. Vaig aprendre molt des d’una visió més microscòpica sobre el cos humà. També sobre el treball en un equip multidisciplinari. Encara que m’agradava molt, sentia la necessitat de tenir contacte directe amb el pacient així que vaig emprendre els meus estudis de Fisioteràpia a l’EU Gimbernat.


La Fisioteràpia em va donar visió clínica sanitària i vaig començar a tractar als meus primers pacients a la llitera de casa meva. Encara que combinava la feina fent molta rehabilitació a gent gran en diferents geriàtrics i molts domicilis derivats dels Hospitals. Ells em van donar grans lliçons sobre la vida i va ser una època de gran aprenentatge humà que recordo amb molt d’afecte.


Gràcies a la Fisioteràpia vaig aprendre un nou idioma treballant dos anys a França i posteriorment  vaig tornar a Barcelona a iniciar els estudis d’Osteopatia a l’EOB. Allò va ser un amor a primera vista, des del principi vaig saber que era al lloc que em corresponia. Va ser llavors quan vaig aprendre una nova forma més completa d’abordar al pacient basat en un bon raonament clínic i una millora substancial en la meva percepció sensorial.