Cat Esp

BRITISH AMERICAN INSTITUTE

La Riera, 22 08301 MATARÓ
93-796-03-21

Serveis

Adults 

Els nostres cursos per a estudiants adults inclouen cursos d’anglès generals, cursos de preparació per als exàmens de Cambridge (FCE, CAE i CPE) i cursos alternatius per als qui no els interessi examinar-se. La taula de baix mostra els nivells dels nostres cursos per a adults i la seva correspondència amb el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCER).

Infantils i Junior

El nostre objectiu és que la introducció dels més joves a l’aprenentatge de l’anglès es faci de manera tan divertida com sigui possible mitjançant l’ús de contes, jocs, cançons, vídeos i puzles. Els primers cursos tenen com a finalitat desenvolupar el vocabulari i la pronúncia, i més endavant s’ensenya gramàtica als alumnes; així, se’ls proporcionen les eines i confiança necessàries per llegir, escriure i, especialment, parlar l’anglès.

L’objectiu és que els alumnes hagin assolit un bon nivell als 13-14 anys d’edat per poder fer l’examen First Certificate als 16 anys.

El nostre Departament d’Anglès per a Nens i Joves disposa del seu propi programa d’estudi, adaptat a les edats i interessos de tots els alumnes.

El programa es divideix en dues seccions:

  • Infantil (6 a 9 anys d’edat)
  • Júnior (10 a 16 anys d’edat)

Classes particulars

Les classes es dissenyen d’acord amb les necessitats de l’alumne. Oferim activitats interessants i variades que cobreixen les quatre habilitats lingüístiques bàsiques: comprensió oral i escrita, i expressió oral i escrita (speaking, reading, listening, writing), tot incidint en les àrees d’interès específic de l’alumne. El nostre mètode emfatitza la comunicació relaxada i natural, i per aconseguir-ho posem a l’abast dels alumnes les eines necessàries per assolir els seus objectius lingüístics.

Productes