Cat Esp

BRITISH AMERICAN INSTITUTE

La Riera, 22 08301 MATARÓ
93-796-03-21

El British American Institute va obrir les seves portes el gener de 1991, inicialment a la plaça Xica de Mataró, i des del 1996 som a la Riera, 22. La nostra filosofia ja era -i segueix essent- oferir ensenyament d’anglès de qualitat, amb professors qualificats i experimentats, en un ambient agradable.


Des del canvi de local, hem afegit una biblioteca d’anglès i hem ampliat l’escola fins als tres pisos que ocupa ara: en un pis hi ha la recepció, la biblioteca, l’aula multimèdia i la sala de professors; i als altres dos, les aules. Tots els nostres alumnes tenen accés al centre multimèdia per estudiar anglès o navegar per Internet.


L’any 2000, vam rebre la certificació ISO 9002, essent la primera -i encara l’única- escola d’idiomes del Maresme que obté aquest preat reconeixement de qualitat i servei.


El nostre equip de 35 professors a jornada parcial i completa, ens permet oferir tant classes convencionals, al nostre centre i a les empreses, com classes individuals i privades destinades a professionals i particulars de l’àrea de Mataró, la comarca del Maresme i Barcelona. I de cara al futur ens continuarem esforçant per crear el millor ambient de treball per als nostres alumnes i professors.


Al British American Institute ens comprometem a oferir als alumnes una combinació immillorable de qualitat, preu, servei i selecció. 

Serveis

Adults 

Els nostres cursos per a estudiants adults inclouen cursos d’anglès generals, cursos de preparació per als exàmens de Cambridge (FCE, CAE i CPE) i cursos alternatius per als qui no els interessi examinar-se. La taula de baix mostra els nivells dels nostres cursos per a adults i la seva correspondència amb el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCER).

Infantils i Junior

El nostre objectiu és que la introducció dels més joves a l’aprenentatge de l’anglès es faci de manera tan divertida com sigui possible mitjançant l’ús de contes, jocs, cançons, vídeos i puzles. Els primers cursos tenen com a finalitat desenvolupar el vocabulari i la pronúncia, i més endavant s’ensenya gramàtica als alumnes; així, se’ls proporcionen les eines i confiança necessàries per llegir, escriure i, especialment, parlar l’anglès.

L’objectiu és que els alumnes hagin assolit un bon nivell als 13-14 anys d’edat per poder fer l’examen First Certificate als 16 anys.

El nostre Departament d’Anglès per a Nens i Joves disposa del seu propi programa d’estudi, adaptat a les edats i interessos de tots els alumnes.

El programa es divideix en dues seccions:

  • Infantil (6 a 9 anys d’edat)
  • Júnior (10 a 16 anys d’edat)

Classes particulars

Les classes es dissenyen d’acord amb les necessitats de l’alumne. Oferim activitats interessants i variades que cobreixen les quatre habilitats lingüístiques bàsiques: comprensió oral i escrita, i expressió oral i escrita (speaking, reading, listening, writing), tot incidint en les àrees d’interès específic de l’alumne. El nostre mètode emfatitza la comunicació relaxada i natural, i per aconseguir-ho posem a l’abast dels alumnes les eines necessàries per assolir els seus objectius lingüístics.

Productes