Cat Esp

CALBET ELECTRODOMESTICS

C. Santa Teresa, 16 08302 MATARÓ
93.790.50.57

Calbet Electrodomèstics és una cadena de botigues d'electrodomèstics. Electrònica, informàtica i telefonia mòbil, que actualment té més de 40 establiments repartits per les províncies de Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona i les Illes Balears. La filosofia de l'empresa es basa en 3 conceptes: servei, professionalitat, competitivitat.

Serveis

FINANÇAMENT 


Podràs pagar les compres en còmodes quotes. Els nostres venedors t'assessoraran sobre el finançament que més s'adapti a les teves necessitats. 


 


TRANSPORT 


Fes-nos la teva comanda i t'ho lliurem a domicili en qualsevol punt d'Espanya peninsular. També lliurem a l'illa de Mallorca. 


 


GARANTIA 


Calbet Electrodomèstics respon per tots els aparells que comercialitza. Tots els productes tenen garantia del fabricant que, en alguns casos, és fins de 7 anys. 


 


DIGITAL + 


Tot l'esport, el millor cinema, les sèries de més èxit, grans documentals. Emporta't Digital + i gaudeix del major entreteniment televisiu. 


 


EXTENSIÓ DE GARANTIA 


T'oferim la possibilitat de contractar una garantia extra per als teus electrodomèstics. Pots triar entre l'extensió de garantia bàsica o la garantia es substitució.