Cat Esp

MOBLES SKEMA-2

Ronda President Macià, 48-50 08302 MATARÓ
93.798.52.12

Des de 1984 moblem i creem ambients per a la llar.


A la nostra botiga de Mataró (Barcelona) us ajudarem, en funció sempre de les vostres necessitats, a triar el mobiliari i els complements més adequats per crear aquesta habitació, saló, rebedor, menjador, estudi, en definitiva aquest espai de la vostra llar que sempre havíeu imaginat.


El nostre assessorament va més enllà del mobiliari i complements i és per això que us podem a ajudar a triar tots els aspectes relacionats amb l'ambient a crear com pot ser color de les parets, tipus d'il.luminació, cortines, etc.


Per a això disposem de les últimes tecnologies en disseny i representació virtual d'espais per a que d'aquesta manera pugueu veure com quedarà el vostre projecte abans d'adquirir-lo i no haver d'esperar a tenir-lo instal lat en la vostra llar.


La nostra inquietud és oferir sempre productes de qualitat i actuals, tot això combinat amb la professionalitat i experiència del nostre equip de muntatge.


Amb la creació i posada en marxa de la nostra pàgina web pretenem oferir als nostres clients i amics, i per descomptat a tot aquell que ho desitgi una altra perspectiva del món de la decoració i el mobiliari per a la llar.