Cat Esp

MASLEY & LEYMANS

La Riera, 74-76 08301 MATARÓ
93-796-22-53

1960. Al carrer Sta. Maria,començà, Ramón Masramon sastre de professió, realitzant vestits a mida als seus clients, amb reputada fama.


Tres anys després, junt a la seva dona Amparo Leiva, inicien el camí de la modernització oferint roba confeccionada de dona i home. Funden la Companyia “Masley&Leymans”, que esdevindrà un referent en el teixit comercial de la ciutat.


 Avui, els seus tres fills, l’Amparo i la Mònica, mantenen el tarannà emprenedor dels seus pares, oferint la seva extensa oferta comercial en dos botigues a Mataró: La Riera i Puig i Cadafalch.


Per dona, a “Masley&Leymans” i trobareu, en diverses seccions, tot el necessari per vestir casual-sport  (Vero Moda, Frequent, etc.),  o bé vestits de cerimònia.


Per l’home, un ampli assortit de vestits de la talla 42 a la 70, i gran varietat en sport i texans (Wrangler, Lee, Jack&Jones, etc..)


Podeu estar segurs que rebreu el millor tracte professional i personalitzat dels nostres venedors, autèntics “personals- shoppers” que cuidaran al detall la vostre imatge.


 “Masley&Leymans”, la millor moda personalitzada per tu.


 

Serveis

Roba per a tothom, totes les talles


Servei d'assessorament d'imatge.


Servei d'arranjament de roba


Complements segons els looks


 

Productes

Marques