Cat Esp

AMPLIFON CENTRES AUDITIUS

La Riera , 68 baixos 08301 MATARÓ
93-790-61-03

Amplifon Centres Auditius fa més de 60 anys que treballa per a donar solucions auditives a persones amb discapacitats d'aquest tipus de totes les edats. 


Es tracta d'una societat multinacional amb seu a Milà , que en el mercat de la distribució , adaptació i personalització dels sistemes auditius , és un gran referent per a tots els professionals del sector .


Amplifon neix el 1950, per iniciativa de Charles Holland , especialitzant-se en la importació i comercialització d'audiòfons . En els anys 60 i 70 , Amplifon s'expandeix en el mercat italià a través de l'obertura de punts de venda a totes les regions .


En els anys 90 , amb el creixement i la renovació de la direcció, Amplifon es reafirma cada dia més com una societat de serveis, en la qual es desenvolupa i comercialitza no només l'audiòfon sinó també serveis exclusius de personalització i d'assistència .


Al 1992 neix Amplifon Ibèrica amb seu a Barcelona. Actualment comptem amb 120 centres propis i més de 200 centres col · laboradors.


 

Serveis

A Amplifon ofereixen serveis tals com proporcionar complements auditius, manteniment i ajust d'audiòfons així com tests d'audició gratuïts tres vegades l'any. També proves gratuïtes d'audiòfons fins a 30 dies, solucions personalitzades i assistència gratuïta a Espanya i l'estranger.