Cat Esp

CENTRE BROCK DE SALUT VISUAL

C. Sant Benet, 04 08302 MATARÓ
93-757-88-82

El CENTRE BROCK DE SALUT VISUAL obre les seves portes l’any 1997 amb l’objectiu aconseguit de ser el primer centre de referència del Maresme especialitzat en visió infantil i en teràpia visual. La nostra fita és donar solució a qualsevol problema visual per molt complicat que sigui.


El centre està dirigit per l’optometrista Cati Poveda Martínez que treballa i no deixa de formar-se en teràpia visual i en les últimes tècniques optomètriques que van sorgint des de l’any 1990. És per aquest motiu que som pioners al Maresme en oferir els mètodes més innovadors de diagnòstic i de tractament dels problemes visuals i treballem de manera interdisciplinar amb altres professionals (oftalmòlegs, pediatres, mestres, psicòlegs, logopedes, fisioterapeutes, psicomotricistes, osteòpates, neuropsicòlegs, odontòlegs, podòlegs...). Això ens permet donar solució a problemes que també tracten altres professionals, però que estan lligats a factors visuals (problemes d’aprenentatge, torticolis per estrabismes, mals de cap, problemes d’esquena -especialment cervicals-, vertígens, rendiment en esportistes d’èlit...).


Els serveis especialitzats que oferim actualment són:


- Teràpia visual


Visió infantil.


Visió esportiva.


Visió geriàtrica.


Baixa visió.


Examen de la funció visual.


Exploració visuocognitiva.


Fototeràpia optomètrica.


Adaptació de lents de contacte.


Posturologia.


Per altra banda també oferim tots els serveis propis d’una òptica i tenim taller propi de muntatge. Per tot això podem afirmar que som 


L’OPTICA QUE MIRA PELS TEUS ULLS.